Fernando Santoš
AP Photo/Darko Vojinovic ic)
Selektor Portugala, Fernando Santoš, istakao je da će Ronaldo ostati kapiten nacionalnog tima i pored burne reakcije na kraju meča protiv Srbije u Beogradu (2:2).

Ronaldu nije priznat čist pogodak u sudijskoj nadoknadi nakon čega je napustio terern, prije kraja meča, a uz to je bacio i kapitensku traku.

Ronaldo će biti kapiten. Zauvjek. On je primjer cijeloj naciji Da je uvrijedio selektora, saigrače ili Savez, onda bismo morali da razmislimo. Ali ništa takvo se nije dogodilo. Bio je izuzetno ljut, frustriran, riječ je o igraču koji ima nevjerovatnu želju za pobjedom. Niko neće reći da je njegova reakcija bila lijepa. ali ne treba ni da pričamo o tome hoće li ostati kapiten”, rekao je Fernando Santoš.

Portugal sledeću utakmicu igra večeras protiv Luksemburga od 20.45.

3 KOMENTARI

  1. Ronaldo kapiten za primjer?!
    Prije će biti da je razmažena primadona. Zamislite da onako nešto uradi jedan Pele, Krojf, Bekenbauer, Puškaš… To su bili ne samo vrhunski fudbaleri, već fudbalski džentlmeni. Nešto što je za ovog razmaženka misaona imenica…

  2. Primjer kao fudbaler mozda i da, iako se meni takvo ne-ljudsko ponasanje, foliranje, padanje itd nikada nije dopadalo…isto vazi i za Nejmara, kad pomislim na njih dvojicu imam ih u glavi kako se valjaju po terenu kao da ih kolju….Tesko je posle toga navijati za njih.
    A ovo bacanje trake nije da nije za primjer, nego je za zuti a posle i za crveni kad nastavi.

  3. Ronaldo je fenomenalan fudbaler ali daleko od primjera po ponašanju….Više liči na razmaženo derište gdje mora biti sve po njegovom…Kad budemo pročitali da je kritikovao pogrešnu odluku sudija u njegovu korist,možemo pričati o ljudskim vrlinama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име