Vlahović
twitter: vlahović

Srpski Dušan Vlahović privukao je veliku pažnju velikih evropskih klubova. Svjesni su ljudi u Fiorentini da neće moći još dugo da ga zadrže zbog čega su mu odredili i cijenu.

Srpski fudbaler je ove sezone u vrhu liste strijelaca Serije A sa 15 postignutih golova, u karijeri je stigao do cifre od 20 po čemu je u vrhu liste tinejdžera u pet evropskih najjačih liga gdje su više golova postigli samo Erling Haland, Mojze Kean i Džejdon Sančo.

Sjajna forma je privukla i sam krem svjetskog fudbala poput Rome, Totenhema, Milana, Liverpula, Real Madrida, Juventusa, Atletiko Madrida…

Jasno je da Fiorentina neće moći još dugo da ga zadrži. Još veća nevolja po “violu” je ta što Vlahoviću ugovor ističe 2023. godine i nema namjeru da ga produži.

Zbog toga je ovo ljeto poslednja šansa da ga Fiorentina proda po realnoj cijeni kako ne bi ušao u poslednju godinu ugovora i otišao za značajno manji novac.

Satjerana u ćošak Fiorentina će tražiti džakove para za reprezentativca Srbije. Tačnije, cijena je postavljena na tačno 60.000.000 evra.

Jasno je da se tom cijenom krug Vlahovićevih novih poslodavaca značajno smanjuje. Od svih zainteresovanih vjerovatno samo Atletiko Madrid, Totenhem i možda Juventus imaju taj novac. Ostali svi velikani su u težoj ekonomskoj situaciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име