Florenci
Meridianbet: Alessandro Florenzi
Alesandro Florenci kaže da je spreman da da 100% i da pokaže navijačima šta može da uradi, dok se Valensija priprema da nastavi sezonu.

Florenci se pridružio Valensiji na pozajmici iz Rome u januaru ali je igrao samo 5 puta zbog boginja pa onda pauze zbog korona virusa.

Sada, španski mediji prenose da je Valensija odlučila da produži njegov boravak, a Florenci kaže da je spreman za nastavak lige koji je zakazan za 11 jun.

“Osjećam se veoma dobro. Bio sam kući dva mjeseca, koje sam pokušao da iskoristim na najbolji mogući način da se pripremim fizički.” – rekao je Florenci

“Sada smo počeli grupne treninge. Nadamo se da ćemo moći da treniramo svi zajedno ubrzo, jer želimo da završimo sezonu što je bolje moguće.”

“Nije bilo lako jer sam počeo i odigrao samo 3 utakmice a onda sam dobio boginje, a odmah zatim se desila situacija sa pandemijom, tako da nijesam bio u mogućnosti da uživam u atmosferi u Valensiji i da osjetim stadion.”

“Zaista želim da pokažem navijačima šta umijem. Neće biti lako igrati utakmice bez njih. Svi smo svjestni jačine Valensijinih navijača i imao sam priliku to da vidim na utakmici protiv Atalante.”

“Siguran sam da je drugačije igrati bez navijača, ali svakako želimo da im pružimo radost u teškim momentima. Išao sam na trčanje par puta uz rijeku i vidio sam mnogo ljudi u majice Valensije. To me veoma usrećilo.”

“To je naš posao ali je takođe naša strast. Jedva čekamo nastavak sezone. Srećni smo što fudbal ponovo počinje i jedva čekamo da ponovo budemo na terenu.”

“Želim da dam 100% ovom dresu, boreći se od prvog minuta do 90og, da pomognem saigračima, da ostvarimo naš cilj, koji je da pobijedimo na što više mečeva kako bi se kvalifikovali za ligu šampiona.”

“Igrati bez naših navijača će biti teško. Oni su naš 12. igrač. Definitivno ćemo dati sve od sebe na terenu za njih, iako oni neće biti tu sa nama.”

21 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име