FSCG raspisuje konkurs za fitnes licencu
FSCG
Centar za edukaciju trenera FSCG, po preporuci Fudbalske trenerske edukacije UEFA, raspisaće konkurs za trenersko zvanje za fudbalskog kondicionog trenera tj. za Nacionalnu Fitnes licencu.

Svi klubovi Telekom 1. CFL i Amplitudo 2.CFL moraju prijaviti po jednog kandidata koji će ispuniti uslove. Ne postoji ograničenje kada je u pitanju prijavljivanje i mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati. Konkurs će trajati petnaest dana, od 1. do 15. aprila 2021. godine.

Program i edukacija za Nacionalnu Fitnes licencu trajaće 90 radnih dana a sve prijave je potrebno dostaviti u prostorijama Fudbalskog saveza Crne Gore, svakog radnog dana od 9 do 15 časova ili poštom zaključno sa 15. aprilom 2021. godine.

Kriterijumi za upis na konkurs su sljedeći:

– Kratka sportska biografija, adresa i kontakt telefon,
– Izvod iz matične knjige rođenih i dokaz o državljanstvu,
– Diploma o završenom visokom obrazovanju (Diploma o završenom Fakultetu za fizičku kulturu ili Fakultetu iz oblasti sportskih nauka),
– Zdravstveno uvjerenje (ne starije od 4 sedmice),
– Potvrdu da kandidat nije krivično kažnjavan za djela koja ga čine nedostojnim za obavljanje stručnog rada u fudbalu i da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име