U prvom kolu nastavka, fudbaleri Koma će na svom terenu dočekati fudbalere Sutjeske

16
154
Crnogorski fudbalski klub Kom počeo je sa pripremama za nastavak sezone.

Na stadionu na Zlatici, fudbaleri Koma počeli su sa individualnim treninzima.

“Krenuli smo sa treninzima, radimo u grupama i neki prvi utisci su jako pozitivni. Program koji smo dali igračima kada je pauza krenula, oni si sproveli u djelo i to svakako na startu priprema olakšava rad. Nismo počeli sa dna, već imamo određenu osnovicu”, kazao je za “Dan” Radisav Dragićević, šef stručnog štaba Koma.

Ostalo je trinaest kola do kraja, a Zlatičani se nalaze u ne baš dobroj situaciji. Na pitanje da li njegova ekipa može da izbjegne baraž, Dragićević je odgovorio:

“Naš cilj je da izborimo opstanak i potrudićemo se da to ostvarimo. Na svakoj utakmici davaćemo maksimum, bez obzira na ime rivala. Bitno je da igrači imaju voljni momenat, vidi se da su u prethodna dva mjeseca razmišljali o fudbalu. Sa nama su i igrači i iz inostranstva, koji nisu ni odlazili u svoje zemlje kada je počela pandemija korona virusa, pa samim tim na raspolaganju imamo sve fudbalere.”

“Kod nas u Komu je to pogotovo izraženo, jer mi u rosteru imamo sedam-osam igrača koji imaju pravo da igraju i za omladince i za prvi tim. Sigurno je da će neko ispaštati, vidjećemo kako će sve to biti. Prioritet će biti prvi tim, ali moram istaći da imamo odličnu omladinsku ekipu koja je trenutno prva u ligi. Puno je to utakmica, a ima igrača koji su važni za obje kategorije. Biće tu malo problematike, vidjećemo kako će to izgledati”, istakao je na kraju Radisav Dragićević.

Za 49 dana prvoligaši moraju odigrati čak 13 utakmica. U prvom kolu nastavka, Dragićevićevi izabranici igraće na svom terenu protiv Sutjeske.

16 KOMENTARI

  1. Napoko pocinje nesto da se desava ,mozda se i kom popravi nadam se da je ova pauza iskoriscena na pravi nacin i da ce spremni krenuti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име