FSCG
FSCG
Fudbalski savez CG ogradio se od posta na Instagramu koji je objavio golman jermenskog Alaškerta Andrija Dragojević.

Naime, čuvar mreže je uz sliku naših reprezentativaca nakon trijumfa nad Azerbejdžanom 2:0 napisao da je to bila pobjeda za Jermeniju.

Uslijedila je diplomatska nota upućena Ministarstvu inostranih poslova od strane ambasade Azerbejdžana u Crnoj Gori povodom ove objave.

“Andrija Dragojević, golman jermenskog kluba Alaškert, nije aktuelni reprezentativac Crne Gore i njegova objava na društvenoj mreži Instagram ne predstavlja zvaničan stav reprezentacije Crne Gore ili Fudbalskog saveza po pitanju aktuelne situacije u regiji Nagorno-Karabag. Fudbalski savez Crne Gore nije politička organizacija i kroz svoje djelovanje nastoji da promoviše njegovanje zajedničkih vrijednosti, a ne onih koje nas razdvajaju u bilo kom smislu. U tom kontekstu Fudbalski savez Crne Gore izražava nadu da će se sukobi u Nagorno-Karabagu što prije zaustaviti i da će mir ponovo zavladati tim prostorom”, saopšteno je iz FSCG.

Fudbalski savez CG
Foto: Instagram

3 KOMENTARI

  1. Nedospustivo je da se na ovakav nacin nekom daje podrska! Politizacija sporta nije preporucljiva. Ovaj golman mora biti kaznjen od nase kuce fudbala, jer su pravila FIFA i UEFA mnogo strogi kada su u pitanju ovakvi slucajevi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име