gatuzo
Danas je italijan Đenaro Gatuzo rekao da žali što ga Totenhem nije ovog ljeta izabrao za trenera.

Totenhem je tražio trenera od kraja prošle sezone, imao je nekoliko kandidata, a kada nisu uspeli da postignu dogovor, odlučili su se za Gatuza.

Medjutim, navijači su se oštro protivili njegovom dolasku i pokrenuli kampanju protiv Gatuza, zbog njegovih kontroverznih komentara o istopolnim brakovima i rasizmu. 

Uprava Totenhema je odustala od Gatuza i dovela Nuna Espirita Santa.

“To je bilo veliko razočaranje, ali nisu me opisali onakvim kakav zaista jesam i nisam mogao ništa da uradim povodom toga. Žao mi je što nisam mogao da se branim i objasnim da nisam osoba o kojoj govore u Engleskoj“, rekao je Gatuzo za italijanski dnevnik Mesađero, prenio je Eurosport.

“Morao sam da prihvatim priču koja boli mnogo više od bilo kog poraza ili otkaza, u trenutku kada ne želimo da razumemo koliko mreža može biti opasna. Odredjena zloba dolazi sa Fejsbuka ili Tvitera, gdje je moguće osnažiti bilo koju laž. Nemam naloge na društvenim mrežama i ne želim ih, a nema ih ni moja supruga Monika”, rekao je Gatuzo.

“Zašto da ih pustim da me vrijedjaju zbog bilo čega? Nemam čak ni Instagram. Ne razumijem, ako pijem vino, u čemu je poenta da se slikam da bi drugi to znali. To je moja stvar, moja djeca Gabrijela i Frančesko to znaju”, naveo je Gatuzo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име