Geret Bejl
foto: Tottenham/Twitter
Geret Bejl, novi fudbaler Totenhema, rekao je kako ne žali što je napustio Real iz Madrida.

Velšanin će naredne sezone nastupati u Premijer ligi, kao pozajmljenji igrač madirdskog kluba.

“Poslije svega što se desilo ne žalim ni za čim. Sve ružno što je rečeno ili urađeno meni neka ide na čast onome ko je to uradio. Meni je najbitnije da sam čist pred samim sobom i svojom porodicom. Šta će ostali misliti me već ne zanima”, rekao je Geret Bejl na početku razgora.

Velšanin kaže da je tokom svog angažmana u Realu odrastao kao čovjek i fudbaler.

“Odlazak u drugu zemlju, gdje vlada neka drugačija kultura i privikavanje na tamošnji život je bio dio odrastanja koji nema veze toliko sa fudbalom. Ne mogu da kažem da nije bilo raznih izazova i u fudbalskom smislu. Dok sam na terenu čujem kako mi ljudi zvižde, to nije bilo prijatno, ali je pomoglo da odrastem i naučim da se nosim sa pritiskom”.

Bejl se trenutno oporavlja od povrede tako da neće moći odmah da nastupa za Totenhem.

“Vrijedno treniram i čekam da se oporavim. Žao mi je što moja prva utakmica poslije povratka u Totenhem neće biti pred navijačima zbog situacije sa koronom, jer sam vidio da su srećni zbog mog povratka. Siguran sam da bi nam pružili posebnu energiju. Želim da iskoristim svoje znanje i pomognem ekipi da se unaprijedi, ali želim i dalje da radim na sebi. Radujem se novoj sezoni i igranju fudbala”, poručio je Geret Bejl.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име