junajted
Manchester Utd / Twitter

Navijači Mančester Junajteda i porodica Glejzer su idalje u veoma zategnutim odnosima.

Glejzeri su 2005. godine kupili tim sa „Old Traforda“, ali od tada nisu imali nikakav kontakt sa navijačima.

Već više od jedne decenije su navijači ljuti na vlasnike i situacija oko Superlige pogurala je fanove da naprave incident, pa su prošlog vikenda ušli na stadion i odložili veliki derbi engleskog fudbala.

Glejzere to nije toliko zanimalo, s obzirom da oni ne samo što ne dolaze na utakmice, već im kancelarije nisu u Mančesteru.

Izbjegavali su novinare i bježali od njih na parkingu nekoliko dana posle incidenta na “Old Trafordu” sa navijačima Junajteda, a jedan od njih odlučio je da ipak progovori i kaže šta ima.

-Moja porodica i ja volimo Mančester junajted i osjećamo odgovornost prema klubu za koji moramo da brinemo i čije vrijednosti i tradiciju moramo da čuvamo. Vjerujemo i želimo da navijači budu vlasnici kluba– započeo je Glejzer i nastavio:

-Dirnuli ste me djelovima vašeg pisma u kojima ste objasnili zašto smo vas razočarali podrškom Superligi. Za to vam se najiskrenije izvinjavam. Želim vam reći da sam svjestan vaše želje za promjenama i od sada ćemo vas konsultovati pri donošenju najvažnijih odluka za Junajted. Otvoreni smo za sve konstruktivne predloge i želimo sa vama razgovarati o ulaganjima u Old Traford, trening centar i sve što možemo poboljšati u organizaciji utakmica- dodao je Glejzer.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име