rikardo Gomeš

Fudbaler Partizana, Rikardo Gomeš, morao je da napusti nacionalni tim svoje zemlje i da se vrati u Beograd.

Kako je javio Fudbalski savez Zelenortskih ostrva, napadač crno-bijelih ima problema sa povredom, zbog čega mora da se vrati u Srbiju.

Gomeš je po samom dolasku u kamp reprezentacije najavio da ima problema sa povredom, i nije trenirao u punom trenažnom procesu.

– Igrač je obavijestio ljekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povrijeđen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavijestio i da nije fizički u stanju da bude dio tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva.

Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smještena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smještaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva.

Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumijevaju da se bude starter, iskorišćena izmjena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca.

Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu – stoji u saopštenju.

Napada Partizana igra sjajno ove sezone, on je u dosadašnjem dijelu sezone uspio da postigne šest golova za tim iz Humske.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име