grof
Miodrag Božović (Grof), bivši crnogorski fudbaler, sadašnji trener Krila Sovjetova, pridržio se donacijama.

Božović je odlučio da se odrekne 40% od svoje plate.

“Ako ćemo pošteno, nisam se ni trenutka dvoumio da treba da ponudim smanjenje plate. Smatram da i većina fudbalera razumije u kakvoj situaciji i problemima je, ne samo klub, već cjelokupni fudbal u svijetu”– izjavio je trener Miodrag.

Božovićev klub će i igračima podijeliti narednu platu umanjenu za 40%.

“Klub i region su uradili sve za nas, obezbijedili odlične uslove rada, sve isplate na vrijeme i sada moramo i mi izaći u susret u situaciji koja je vanredna”– istakao je.

Najveće smanjenje plata u Rusiji je učinjeno u CSKA, gdje su se igrači odrekli 60% od zarade.


Grof se nada da će se život i fudbal uskoro vratiti u normalu.

“Mnogi se igrači plaše da im neće biti vraćeno ono što im je oduzeto. Imaju strah da će klubovi iskoristiti situaciju, ali mislim da ne treba tako da razmišljaju. Oni su nama pomogli u teškim trenucima, moramo svi zajedno da pomognemo klubu. Sve će se vratiti na staro kad se završi ova situacija”– jasan je Božović.

Rođeni Mojkovčanin je ovim gestom još jednom pokazao svoju veličinu i zbog čega nosi nadimak Grof.


Miodrag Božović, 51-godišnji bivši trener Budućnosti i Crvene Zvezde, pored svog sadašnjeg kluba Krila Sovjetov bio je još na klupi Arsenala iz Tule, Rostova, Amkara, Dinama iz Moskve, Borca, Grblja, AEP-a, Hajduka s Liona, Obilića, Sapora i Beograda.

89 KOMENTARI

  1. Mnogi se ne secaju ali dok je bio u Jelen Super ligi i tu se odricao fine svote novca i donirao za Oboljele Ugrozene i Raseljena lica u Srbiji … Veliki Covek.. Rispect!!!

  2. Ma mi smo najbolji ljudi na svijetu, samo treba ici uzdignute glave i punog pouzdanja jer smo najbolji, najvece srce i ne stidimo se toga ???????

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име