Marko Grujić
Izvor: Facebook- Marko Grujić

Nije pitanje da li će već kada će Marko Grujić da napusti Liverpul. I dok se širom Evrope raspravlja da li će vezista karijeru nastaviti u Italiji ili Portugaliji danas je iskočila nova opcija.

Iako postoji želja Liverpula da proda srpskog fudbalera za sada nijedna ponuda nije stigla na adresu slavnog kluba koja bi zadovoljila apetite.

Procjena je da Liverpul neće pustiti Grujića za manje od 18.000.000 eura. Najbliži toj sumi je bio Sasuolo koji je nudio 13.000.000 eura pošto vidi visokog vezistu kao zamjenu za Manuela Lokatelija koji će se najvjerovatnije preseliti u Juventus.

Od njega još uvijek nije odustao ni Porto. Odlično je Srbin prošle godine igrao za portugalskog velikana, pogotovo u drugom dijelu sezone, ali nekadašnji šampion Evrope nudi samo novu pozajmicu što Liverpulu ne odgovara.

Jirgen Klop bi najradije ovog ljeta prodao sve viškove (Šaćiri, Origi, Grujić, Dejvis…) kako bi skupio dovoljno novca za novog vezistu i krilo.

Kada je već tako, javila se čelnicima Liverpula vrlo zanimljiva ideja po kojoj bi Grujić karijeru mogao da nastavi u Holandiji.

Naime, gigant sa “Enfilda” bi ponudio Grujića u direktnoj razmjeni za najboljeg fudbalera PSV-a Donijela Malena.

Radi se o Holanđaninu koji je na meti Borusije Dortmund i koju samo 3.000.000 eura dijeli od potpisa brzonogog krila.

“Milioneri” trenutno nude 27.000.000 evra, ali PSV traži okruglo 30.000.000 eura. Za sada su dvije strane u pat poziciji i nijedna nema namjeru da odstupi.

Taj vakum bi želio da iskoristi Liverpul i dovede Malena na Ostrvo. Jasno je, morali bi “crveni” i da doplate određeni novac da bi stigli do potpisa 22-godišnjeg igrača.

Mada, veliko je pitanje da li bi Grujić pristao na selidbu u ligu koja baš i ne spada u eltinu. Zato je trenutna ideja Liverpula.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име