Marko Grujić
Izvor: Facebook- Marko Grujić

Reprezentativac Srbije, Marko Grujić, trenutno se nalazi u Austriji, na pripremama sa Liverpulom, ali djeluje da kod Jirgena Klopa neće dobiti šansu ni naredne sezone.

Već nekoliko prelaznih rokova pokušavaju crveni da prodaju vezistu, ali sve što su uspjeli jeste da ga šalju na pozajmice.

Poslednja u Portu je bila uspješna, ali ne dovoljno da u Liverpulu razmisle o tome da Grujića zadrže, uprkos činjenici da je Žoržinjo Vajnaldum napustio klub.

Ima zainteresovanih za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, a ovog ljeta bi, posle pet godina mogao da napusti Liverpul za stalno.

Prema informacijama do kojih je stigao specijalista za transfer tržište, Fabricio Romano, Sasuolo se javio Liverpulu i spreman je da pregovara o visini obeštećenja.

Vjeruje se da Liverpul za Grujića želi da dobije između 11 i 13 miliona eura, a u Sasuolu bi imao zadatak da zamijeni Manuela Lokatelija koji je oduševio u dresu Italije na Evropskom prvenstvu i koji će najvjerovatnije napustiti klub.

Grujić bi odlaskom u Italiju stvorio vezu sa još jednim reprezentativcem, Filipom Đuričićem, koji je prošle sezone bio jedan od važnijih igrača u ekipi, a zaigrao bi sa dvojicom prvaka Evrope, Domenikom Berardijem i Đakomom Raspadorijem.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име