gvardiola
Pep Gvardiola – menadžer Mančester sitija nije oduševljeno reagovao na formiranje Evropske Superlige u kojem je najavljeno da će učestvovati i tim koji vodi.

Ne može se smatrati sportom kada je uspjeh zagarantovan bez obzira na to koliko izgubite mečeva. Neugodno je pričati o tome pošto nemamo dovoljno informacija. Mogu da govorim samo onim čim raspolažem. Navijam za klub i znam ljude koji rade u njemu. Dio sam kompanije, ali imam lično mišljenje“, kazao je Gvardiola na konferenciji za novinare pred prvenstveni duel protiv Aston Vile.

Zatim je rekao da je saznao da će takmičenje biti oformljenu u nedelju, samo nekoliko sati nakon što je vijest zvanično objavljena.

Solskjer, Klop, Arteta, Tuhel, svi smo u istoj poziciji. Volio bih da predsjednik ovog takmičenja obiđe svijet i objasni nam zašto Ajaks nije prisutan i da li će biti. Još nisam razgovarao sa igračima na ovu temu, jer je to embrion koji još ne diše. Naredne nedelje igramo Ligu šampiona, a sledeće sezone ćemo takođe biti deo evropskih takmičenja“, istakao je Gvardiola.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име