Gvardiola
Pep Gvardiola / Twitter
Pep Gvardiola sa Mančester Sitijem ima još jednu ali najvažniju utakmicu u ovoj sezoni, a to je finale Lige šampiona protiv Čelsija.

Pehar Lige šampiona nikad nije bio osvojen od strane Mančester Sitija, zato se Gvardiola našao u centru pažnje.

“Plasirali smo se u finale zbog sitnica. Morate da budete konzinstentni u mnogo stvari i da igrate dobro, ali na kraju male stvari čine razliku. Moram da priznam, ove godine je novčić pao na našu stranu”, istakao je Pep, pa dodao:

“Ako dobijemo finale, mogao bih da ostanem u klubu. Ali, kada se gubi, za trenere je ugovor samo parče papira, jer kada ne ide – dobijaju otkaz”.

Raspoložen je da ostane na klupi Građana.

“Klub mi je dao sve da bih bio srećan. Ne samo igrači, nego i treneri zaslužuju da budu srećni. Ovdje imam sve. Osim vremena, jer i u maju nosimo jakne. Osim toga, sve drugo je savršeno. Imam podršku sa vrha, dobre igrače, dobro okruženje, svi rade u istom smjeru i zato se osjećam komforno”.

Gvardiola je nakon svega ubijeđen da mogu bolje da igraju.

“Svaki čovjek uvek ima osjećaj da bi nešto mogao da radi bolje. Zadovoljni smo kako igramo, kako pobjeđujemo, ali uvijek može da bude bolje. Ali, ako igrači ne prihvataju da mogu da napreduju, onda je sve nemoguće. Ako fudbaler napreduje, to je zbog toga što je imao želju”.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име