Dan nakon najbolje igre otkako je preuzeo crnogorsku reprezentaciju, selektor Faruk Hadžibegić ponovio je da bi volio da ostane na klupi “sokola”, ali da će u svakom slučaju ostati prijatelj sa Dejanom Savićevićem.

Crna Gora je sinoć odigrala fenomenalno i savladala Kipar 4:0 za plasman u B diviziju Lige nacija.

“Logika je da nastavimo saradnju. Ako ne nastavimo, popićemo rakijicu, kao prijatelji. Prvi put otkako se bavim ovim poslom, imam prijatelja za predsjednika. Jasno je ipak da je ovo posao, a ne prijateljstvo”, rekao je Hadžibegić.

Poslu na klupi “sokola” pristupio je srcem.

“Ne zaboravljam da sam Bosanac, ali sam neizmjerno ponosan što sam selektor Crne Gore i hiljadu posto sam posvećen tome. A, iako sam Bosanac, kada bismo igrali protiv Bosne i Hercegovine da mogu dao bih im pet komada”, dodao je Hadžibegić prenio je Cdm.

Crna Gora je u Ligi C osvojila prvo mjesto u grupi sa 13 bodova u šest utakmica u konkurenciji Luksemburga, Azerbejdžana i Kipra.

2 KOMENTARI

  1. Ne bi trebalo da se oprašta ni od koga , kome sve smo davali šansu , a ovaj čovjek je apsolutno zaslužio, sumnjam da i ljudi iz saveza drugačije razmišljaju

  2. Došao u trenutku kad nam je bilo najteže , kad se desio potpuni krah reprezentacije zbog više faktora , izvukao je maksimum , sad idemo dalje zajedno .

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име