Haland već pakuje kofere, naznačio sljedeću destinaciju

3
19
Haland
Izvor: Facebook

Da li Haland šalje poruku Borusiji i ostalima?

Borusijin najbolji fudbaler, Erling Haland riješio je da ovog ljeta napusti Njemačku, a o svojim namjerama obavijestio je i rukovodstvo, prenose španski mediji.

Navodno, perspektivni Norvežanin je kazao da već ima kuću u Španiji, čime je najvjerovatnije dao nagovještaj da bi njegov budući klub mogao da bude baš iz te zemlje.

Kako isti izvori prenose, mladi Norvežanin je kupio nekretninu u Marbelji, gdje se trenutno nalazi sa svojim nacionalnim timom.

Jasno je da fudbaler tog “kalibra”, ukoliko želi da napravi iskorak u odnosu na klub iz Dortmunda, može samo da ode u Real iz Madrida ili Kataloniju.

Na koju se god stranu odluči, tom klubu će biti jako teško da dođe do njegovog potpisa, pošto Borusija za obeštećenje traži čak 180 miliona eura. Sve do nedavno bilo je malo vjerovatno da će Haland otići iz Dortmunda, nakon svega godinu i po dana, tim prije što bi mu se klauzula aktivirala tek na ljeto 2022. godine.

Prema njoj bi potencijalni kupac morao da plati 75 miliona eura, što je mnogo isplativije. Međutim, nešto slabiji rezultati “milionera” ove sezone su uticali su da se njegova odluka o napuštanju kluba dodatno ubrza.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име