DOGOVOR PAO: Hari Kejn dolazi u Bajern

2
6
hari
Izvor: Twitter/@FabrizioRomano

Fudbaler Totenhema Hari Kejn svoju dugogodišnju karijeru nastaviće da gradi u Bajernu iz Minhena.

Klubovi su postigli dogovor par dana ranije, a onda se čekala konačna odluka napadača. Sada kada je Kejn dao zeleno svijetlo spominje se da je Totenhem tražio malu promjenu ugovora.

Iz kluba su dali dozvolu Kejnu da ide na ljekarske preglede u novi klub što je znak da ukoliko i dođe do nekih promjena one neće značajno promijeniti već postignuti dogovor.

Totenhem bi za svog najboljeg fudbalera tako dobio 100 miliona eura uz dodatne bonuse do 20 miliona eura, dok će Hari Kejn sa Bajernom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Kejn je od 2004. u klubu iz Londona, u seniorski sastav uvršten je 2009. godine, ali i pored sjajnog golgeterskog učinka nije osvojio nijedan trofej u karijeri. Prošle sezone postigao je 30 golova u 38 utakmica Premijer lige uz tri asistencije.

Kapiten Totenhema je gotovo cijelo ljeto dogovarao odlazak iz kluba, a nakon što se usmeno dogovorio sa Bajernom uslijedilo je pregovaranje dva kluba.

Kada su čelnici Bajerna konačno ubijedili predsjednika engleskog kluba Danijela Levija, čekala se konačna riječ fudbalera.

Tokom jučerašnjeg dana pojaviljivale su se razne spekulacije. Neke od njih bile su i te da se Kejn predomislio i da želi da nastavi u Totenhemu, ali su danas sve one pale u vodu kada je konačno rekao da.

Sada se čeka da Hari Kejn prođe ljekarske preglede u Bajernu i bude zvanično predstavljen u dresu Bavaraca.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име