Hart
Twitter/Hart
Nekadašnji prvi golman Engleske reprezentacije, Džo Hart, je nedavno otkrio kako je prvi razgovor sa Pepom Gvardiolom ujedno i označio kraj karijere na Etihadu.

Pep Gvardiola je u Mančester Siti stigao 2016. godine i u timu je našao Džoa Harta kao prvog golmana. Međutim, nedugo nakon svog dolaska, Španac je doveo Klaudija Brava za 17 miliona funti a Vili Kabaljero se brzo ustalio kao rezervna opcija. Hart je bez prave prilike odstranjen iz tima jer je trener jasno stavio do znanja da želi golmana koji zna da se snađe sa loptom u nogama.

Englez je otkrio kako je imao dvočasovni razgovor sa Pepom nakon kog mu je već bilo jasno da neće dobiti priliku da se dokaže.

“Želio sam da sjednemo nasamo i imamo razgovor. Već mu je bila poznata moja prošlost, šta smo do sada uradili i kako igram fudbal. U principu, to je bio razgovor od dva sata koji se završio sa njegovim riječima “Ne mislim da će ovo uspjeti” – započeo je Hart.

“Rekao sam kako se ne slažem sa njim. Na šta mi je on odgovorio “Prvi sam koji će da prizna grešku ali ono što vidim u tebi nije ono što meni treba od golmana.” Objasnio sam kako zaslužujem priliku na šta je on rekao “Naravno da ćeš dobiti priliku, ali…” Čim čujete “ali” znate da je odluka već donešena – rekao je Džo.

“Želio sam da dobijem šansu da me trenira jedan od najboljih trenera. Naravno da nisam mogao da uradim šta je tražio od mene. Zašto bih znao da uradim nešto što do sada nikada nije traženo? Vjerujem da je bio u pravu. Nije prosto mogao da me ubaci u tim i traži od mene da igram nešto što ne znam”, objasnio je Englez.

“Nisam dobio šansu, pa šta? Nisam veći ni od koga i ako je ovo moj put, onda je to to. Ljudi iz Mančester Sitija će mi zauvijek ostati u srcu. Zauvijek ću biti zahvalan za to”, rekao je Hart.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име