Henderson: Jedva čekam da se vratim na teren

0
17
henderson
Forest Watch/twitter
Engleski golman Mančester junajteda Din Henderson, koji se nalazi na pozajmici u Notingem Forestu, izuzetno je ljut na čelnike kluba sa Old Traforda.

On je rekao da mu je u klubu obećano da će biti prvi golman od sezone 2020/2021.

Nije odigrao nijedan meča na golu za reprezentaciju Engleske zbog korona virusa, a osim toga nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu kod tadašnjih trenera Junajteda Olea Gunara Solšera i Ralfa Rangnika.

Rekli su mi po povratku iz reprezentacije da se vraćam u klub da budem prvi golman. Dobio sam koronavirus nažalost, ali niko nije poštovao ono što mi je rečeno. Prošlog ljeta sam odbio mnogo dobrih ponuda za odlazak na pozajmicu, a oni nisu htjeli da me puste. Bilo je frustrirajuće. Sjedati tamo i protraćiti 12 mjeseci je zaista kriminalno u mojim godinama. Bio sam ljut“, rekao je Henderson.

Zatim se osvrnuo na saradnju sa trenerom Stivom Kuperom.

Jedva čekam da se vratim na teren. Osjećao sam se kao zatočena životinja prošle godine, a otići tamo, igrati pred punim Sent Džejms Parkom, kao autsajderi, je senzacionalno. Volim da igram, trener je fantastičan sa mnom, želim da igram za njega. Pokazao mi je da vjeruje u mene i želim da mu pokažem da i ja vjerujem u njega“, dodao je on.

Igranje protiv Mančester junajteda bi me najviše oduševilo, ali da budem iskren, ne mogu da igram protiv njih. Volio bih to“.