ibrahimović
Ciro De Luca/Zlatan Ibrahimović/REUTERS

Zlatan Ibrahimović započeo je još jedan “rat” na društvenim mrežama. Nakon što je napao košarkaša Lejkersa, sada je sa legendom švedskog i svjetskog hokeja započeo prozivanje.

Berje Salming je kritikovao ponašanje povratnika u fudbalsku reprezentaciju Švedske zbog njegovih čestih javnih istupa.

-Da budem jasan, poštujem Zlatana za sve što radi. Nevjerovatan je, posebno kada se zna koliko ima godina (39 prim. aut.). Ali mi se ne sviđa njegovo ponašanje i njegovi nastupi. Ne sviđa mi se ni ono što kaže kada ne postigne ono što je želio.

Ne možete uvijek da dobijete ono što želite. I kada se to desi, morate da poštujete i druge. Zapitao sam se mnogo puta, zašto to radi. Ne može da se ponaša tako samo zato što je bolji igrač od drugih – rekao je za Aftonbladet 69-godišnji bivši hokejaš koji je igrao i u NHL-u, za Toronto i Detroit.

Smatra se da je jedan od najzaslužnijih za kasniji “prodor” Evropljana u NHL, a uvršten je i među 100 najboljih igrača ikada u najkvalitetnijoj svjetskoj ligi.

Bez obzira na ugled koji ima Salming, Ibrahimović nije imao problem da uzvrati, u prepoznatljivom stilu.

-Čuo sam da je Salming otvorio usta i rekao nešto o meni. Ako ne poznaješ nekog, nemoj ni da otvaraš usta – kazao je 39-godišnji napadač Milana i selekcije Švedske, a potom nastavio.

–Ako si dobio pak u glavu, ne znači da si uvijek u pravu. Neka on brine o sebi, a ja ću o sebi – zaključio je Ibrahimović polemiku sa Salmingom.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име