šefilda
Dejvid Mekgoldrik i Kris Vajlder / Twitter

Smjena trenera Šefild junajteda od strane kluba, za mnoge nije došla kao veliko iznenađenje nakon loših rezultata. Međutim, oni koji su se iznenadili jesu fudbaleri kluba.

Šefild junajted je postigao do sada najgore rezultate, i samim tim zagrlio dno na tabeli Premijer lige, Krisu Vajlderu, sada već bivšem treneru kluba se ti rezultati ne mogu oprostiti.

On je perfektno predvodio klub od treće lige do elitnog ranga engleskog fudbala za veoma kratak vremenski period. Ali su mu loši rezultati ove sezone došli glave.

Najbizarnija stvar u cijeloj situaciji je činjenica da fudbale niko nije obavijestio da su ostali bez trenera, već su oni to saznali preko društvene mreže, Tviter.

– Čudno je da se to dogodilo prilično iznenada. Došli smo na trening kao i obično, ušli smo u terenatu i onda je neko samo rekao: “Pogledajte ovo na Tviteru. Neko je objavio nešto o tome da je trener dobio otkaz”. Obično čuješ bar nešto u klubu. Znamo da je tih priča bilo prije nekoliko mjeseci, ali ušli smo u neku formu – izjavio je igrač Šefilda, Dejvid Mekgoldrik.

Posle čega je uslijedilo najneizvjesnijih 48 sati u kojima su se pitali ko bi mogao da bude doveden na mjesto starog trenera.

– I onda je uslijedilo 48 sati bez ikakve potvrde, igrači nisu ni upoznali Hekija Hekingbotoma (novog trenera)…

Igrač Šefilda je izjavio da je ima veliko poštovanje prema bivšem treneru za koga se sve više priča da bi mogao da preuzme Seltik na kraju sezone.

– Seltiku je potreban neko sa velikim idejama, a Vajlder je neko ko ima svoje ideje. On bi promijenio klub i učionio bi da igraju dobro – predočio je igrač Šefilda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име