Josip Iličić- Ponovo se vratila depresija

2
94
ILIČIĆ
PROFIMEDIA/ILIČIĆ
Josip Iličić, slovenački fudbaler, nije se našao u sastavu Atalante za meč protiv Lacija (3:2) zato što ponovo ima probleme sa mentalnim zdravljem.

To je potvrdio njegov trener Đan Pjero Gasperini koji je rekao da su naši umovi “poput džungle – nepredvidivi i delikatni”, dodavši da nije istina da je Iličić bio zaražen korona virusom i da je zbog toga propustio poslednja dva meča Atalante.

Slovenac ima znatno veće probleme.

Ovo nije prvi put da se Iličić bori sa depresijom, tako je bilo i tokom 2020. godine, i to dok je igrao najbolji fudbal u životu, a sada se ponovo spominje da bi mogao da prekine igračku karijeru.

“Nikada mi nije lako da pričam o ovim stvarima, to je vrlo lično. Mogu samo da kažem da ćemo biti uz njega jer ove situacije prelaze granice fudbala.”, rekao je Gasperini posle meča sa LAcijom.

“Znamo ga godinama, imali smo mnogo lepim zajedničkih trenutaka. Mogu da kažem da je normalan, pozitivan tip, ali unutar naših umova to je kao džungla. Teško je psihijatrima da shvate šta se tu dešava, a ne nama samima. Nadam se samo da će se vratiti i ponovo uživati u fudbalu”.

Da li je istina da će raskinuti ugovor i probati nešto novo?

“Zna da ćemo ga kao čoveka čekati zauvek. Kao igrača, ne znam, sve je vrlo delikatno”, rekao je Gasperini i time podgrijao sumnje da bi Iličić mogao da napusti Atalantu, možda čak i fudbal.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име