najk inter
U velikim finansijskim problemima je ekipa Intera. Kompanija Suning duguje stotine miliona evra, ali nero-azure to nije spriječilo da danas završe tri posla.

Iako je prelazni rok zvanično završen prije nedelju dana, slavni italijanski klub je uspio da završi vrlo bitne poslove.

Da krenemo od izdataka. Inter je danas na račun Parme morao da uplati 2.500.000 evra za otkup Matea Darmijana. Iskusni fudbaler je u ugovoru imao opciju da je trajni član nero-azura čim se osvoje tri boda u februaru.

Klub je do pobjede došao u petak nad Fiorentinom (2:0) pa je samim tim ta klauzula postala obavezujuća.

Sa druge strane, imaće kineski vlasnici i dva razloga za slavlje. Najprije su i oni dobili 2.500.000 evra od Sampdorije za otkup Antonija Kandreve.

https://twitter.com/_interarg/status/1358791422909030402?s=20

Osim njega, nero-azuri su zvanično prodali i Matea Politana Napoliju za čak 19.000.000 evra koji je imao klauzulu da ukoliko nastupi u februaru postaje stalni član tima sa juga Italije.

Kako se i to desilo tokom vikenda na meču sa Đenovom, to je automatski značilo da će Inter dobiti vrlo značajnu finansijsku injekciju u ovim teškim vremenima.

Fudbalerima se već duguju dve plate za decembar i januar koje će biti isplaćene na kraju sezone, dok su tek nedavno primili novac za oktobar i novembar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име