Ivan Vuković
Rudar Pljevlja FB
Apel za pomoć FK Rudar urodio je plodom, makar kratkoročno. Gradonačelnik Podgorice, Ivan Vuković, uplatio je 5.000 eura jednom od najtrofejnijih crnogorskih klubova i spasio gašenje i selidbu u najniži rang.

Uprava Glavnog grada Podgorice, na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem, odlučila je da finansijski pomogne klub iz Pljevalja nakog apela za pomoć koji je potpisao predsjednik Muhamed Gerina.

Ivan Vuković dobio je zahvalnicu od strane Rudara dok je naglašeno da je čitava situacija velika bruka i sramota za sve privredne subjekte u Pljevljima.

Podsjećamo, Fudbalski klub Rudar je  pozvao sve ljubitelje sporta u Crnoj Gori da ne dozvole da se utakmica 16. kola Telekom crnogorske Prve lige Rudar – Sutjeska, koja je zakazana za srijedu 2. decembra ne odigra.

  • Pozivamo sve one koji vole fudbal, posebno naše navijače, loklanu upravu, privredne gigante iz Pljevalja, privrednike, mala i srednja preduzeća, naše Pljevaljake koji žive van zavičaja i sve one koji mogu da nam pomognu u ovoj teškoj situaciji i sakupimo novac kako bi mogli da obezbjedimo sredstva za službena lica, navodi se u saopštenju FK Rudar.

Rudar se nalazi na pretposljednjem mjestu, svega dva boda više od Petrovca i uz velike organizacione probleme postavlja se pitanje hoće li trofejni crnogorski klub završiti takmičenje. Potencijalni turski investitor je još uvijek u priči za preuzimanje kluba ali još uvijek se to nije desilo.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име