Mirko Ivanić
Dolaskom Dejana Stankovića na klupu crveno-bijelih, Mirko Ivanić se prosto preporodio i danas je jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera.

Dok je igrao u Vojvodini, sjećate se da su i Crvena zvezda i Partizan bili uporni u namjeri da ga angažuju, ali da se preseli u Beograd on tada nije pomišljao.

Za TV Arena Sport u emisiji “Teme do Arene”, pričao je o tome.

“Nisam htio u Zvezdu i Partizan, već sam htio da odem u neku drugu ligu, da promenim okruženje. Mnogo mi je značilo što sam bio u BATE Borisovu tri godine. Naučio sam novi jezik, naučio nove ljude, kulturu, to mi je pomoglo da sazrim. U tom trenutku iz Vojvodine nisam htio ni u Zvezdu ni u Partizan, ali posle treće godine u Belorusiji dobio sam ponudu od Zvezde i izuzetno sam želio da se vratim ovdje u Zvezdu”, rekaao je Ivanić.

Da će ostati istrajan u svom prethodnom stavu očekivali su navijači Vojvodine, da neće pojačavati Zvezdu ili Partizan, ali ipak je došlo do promjene.

“Jeste ih pogodilo, kako koga. Vidio sam poruke i komentare. Dok sam bio igrač FK Vojvodina dao sam maksimum, pomagao sam klubu kao što je i klub pomogao meni. Nikad nijednu ružnu riječ nisam rekao protiv Vojvodine i dan danas volim taj klub i cijnim ih za sve uspomene. To je jednostavno bila moja odluka i nisam imao kome da se pravdam”, dodao je Ivanić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име