JAKIROVIĆ: Moram prihvatiti izazov

0
1
Jakirović Dinamo
photo: twitter/BiHFooty

Novi trener Dinama iz Zagreba Sergej Jakirović rekao je da je spreman za izazove koji ga čekaju na novom poslu.

On je na klupi ekipe iz Zagreba naslijedio Igora Bišćana.

”Sve se dogodilo brzo, smatrao sam da moram prihvatiti ovaj izazov u Dinamu i ja sam na to spreman. Dobio sam mnogo podrške i hvala od srca, potrudiću se da opravdam ukazano povjerenje.” rekao je Jakirović.

On je u ponedjeljak preuzeo ekipu nakon što je otkaz dobio Igor Bišćan poslije eliminacija iz kvalifikacija za Ligu Šampiona.

Sergej se zahvalio na povjerenju i rekao da je zajedno sa saradnicima radio kvalitetno u Rijeci i da su zaslužili priliku da rade u klubu kao što je Dinamo.

”Mislim da smo radili jako kvalitetan posao, postizali odlične rezultate, zato smo i dobili ovu priliku, smatram da smo je zaslužili. Nadam se samo da ću nastaviti kao i do sada i da ćemo se što prije vratiti pobjedama jer su nam one nasušno potrebne”, dodao je on i zahvalio svom prethodnom klubu Rijeci na dobroj saradnji.

Jakirović će debitovati u četvrtak protiv Sparte iz Praga, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evropa. Upitan je šta je moguće uraditi sa ekipom u tako kratkom roku.

“Najviše možemo učiniti s psihološke strane. Imali smo kvalitetan sastanak, popričao sam sa starijim igračima, ali i s mladima koji su u utorak živnuli. Energija je ta koja će igrati glavnu ulogu. Moramo uraditi sve da budemo maksimalni u četvrtak”, rekao je on.

“Puna je koncentracija na utakmici protiv Sparte. Nijesam imao puno vremena, ali iskoristio sam sve dostupne informacije da saznamo sve o Sparti. Pričao sam s igračima, pripremićemo se, smatram da ćemo biti dobri i ostvariti što bolji rezultat za revanš.” zaključio je novi trener Dinama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име