Janković
Marko Janković / Twitter
Marko Janković je jedan od povratnika u reprezentaciji Crne Gore.

Reprezentativci Crne Gore su nastavili pripreme za utakmice sa BiH i Izraelom, a igraće se 2. i 5. juna u Sarajevu i u Podgorici. Selektor Crne Gore Miodrag Radulović neće moći da računa na desetak bitnih igrača, ali zato može ne povratnike Marka Jankovića i Marka Vešovića.

“Drago mi je da sam ponovo zaslužio mjesto u reprezentaciji. Na meni je sada da opravdam ukazano povjerenje. Daću sve od sebe. Iako nas očekuju prijateljske utakmice, očekujem da ih shvatimo i odigramo maksimalno ozbiljno. Ovo je dobra prilika za većinu momaka iz državnog tima, uključujući i mene, da dokažu i pokažu da se na njih može ozbiljno računati tokom iskušenja koja slijede, tokom kvalifikacija za Mundijal”, izjasnio se Janković, pa dodao:

“Lijepo sam se snašao u Izraelu, ljudi su me sjajno prihvatili. Nije bilo mnogo vremena za adaptaciju, nekoliko dana nakon dolaska počeo je ciklus utakmica na svaka tri dana. Posle jednog perioda u kojem nijesam mnogo igrao, mislim da sam se odlično snašao. Naravno uvijek može bolje, ali je trenutno najbitnije da igram i da nemam problema sa povredama”, zaključuje Janković.

U kvalifikacijama za Mundijal Crnu Goru očekuju gostovanja u Turskoj i Holandiji, zatim na svom terenu dolekuju Letoniju.

Nakon odigrana tri kola Crna Gora ima 6 bodova, Holandija i Norveška isto toliko, Turska je osvojila 7, Letonija 3, a Gibraltar je ostao bez osvojenih bodova.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име