Luka Jović
Luka Jović, foto: Instagram
Da Luka Jović ostane u Madridu ovog ljeta, skoro da ne postoji ni najmanja šansa.

Madridski sajt Asa piše da je Jovićeva budućnost u magli, da je Luka “zarobljen” i da rješenja nema na vidiku, prije svega, zbog visoke plate.

U prvoj utakmici protiv Real Sosijedada, Zidan je ostavio Jovića na klupi, a jurio je pobjedu, jasno je da za Luku nema mnogo minuta ove sezone.

Luka ima ogromnu platu, pet miliona eura po sezoni neto, Real želi da ga pošalje na pozajmicu, ali je to glavni problem. Znači, Madriđane bruto košta oko 10 milion evra. To niko ne može da priušti, to je jasno, ali ostaje opcija da se dogovore sa Realom o pokrivanju plate.

Poznato je još od ranije da bi Luka Jović volio da se vrati u Ajntraht iz Frankfurta, gdje je igrao najbolji fudbal u karijeri. Njemački klub trenutno ne razmišlja o Srbinu, otkriva danas As, mjesto u napadu Jovićevim odlaskom popunio je Andre Silva, a došao je i Bas Dost, tako da Ajntraht ne traži pojačanja na poziciji “devetke”.

Priče o Napoli i Milanu su se skoro stišale poslednjih nedjelja, jer italijanski klubovi nisu u situaciji da pokrivaju toliko primanja, pogotovo ne za pozajmice.

Luki je Zidan dao savjet da ode na pozajmicu, Luka nema ništa protiv, ali misli da bi u Madridu mogla da ga “zarobi” njegova plata.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име