Juventus
Twitter: Budući saigrači?
Juventus bi mogao da bude destinacija za Lea Mesija na ljeto 2021. godine.

Ovu vijest saopštio je španski stručnjak za transfere Giljem Balag u podcastu, na svom YouTube kanalu odgovarajući na pitanje fanova,

“Mesi i Pep razgovarali su ovog ljeta četiri sata o tome što bi značio njegov dolazak u Siti. Mesi je ubrzo nakon toga objavio da želi otići. Ali ne nužno u Siti. Ne zaboravimo da ga je želio PSŽ, koji je pregovarao s njegovim ocem, a ima i još klubova poput Intera ili Juventusa koji bi ga spojio s Ronaldom. U Juventusu pokušavaju složiti finansijsku konstrukciju za to, ali istovremeno gledaju kako prodati Ronalda pa je tu sve otvoreno”, rekao je Balag.

Novinar se kasnije usredsredio na Juventus.

“Mesija bi moglo da privuče da igra sa svojim “arhineprijateljom” u istom timu. Juventus je fiansnijski jak, mogao bi da iznese taj zalogaj, i žele da postanu dio tog glamura koji dovodi najveće igrače na tržištu. Znamo d aje Torino sjajan porodični grad, što bi moglo da bude uzeto u obzir kad je Mesi u pitanju”, kazao je Balag.

Španski stručnjak za transfere se okrenuo i Čelziju kao potencijalnoj destinaciji.

Čelzi je definitivno u jednačini ako Mesi bude dostupan. Insistiraju da imaju novac za Mesijevu platu, samo ne za transfer. Siti je bio voljan platiti i odštetu i platu, imaju dovoljno oružja da ga dovedu, a jedno je ostanak Pepa na klupi”, objasnio je Bala.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име