Najbolje plaćeni fudbaleri trebalo bi da nose teret!

11
99
,,Najbolje plaćeni fudbaleri su ljudi koji mogu da nose najveći teret i oni bi trebalo da budu prvi koji će, uz dužno poštovanje, žrtvovati svoje plate prije nego li osoba koja se bavi ugostiteljstvom ili osoba koja vjerovatno nigdje neće biti plaćena kao što su plaćeni fudbaleri Premier lige.” – za BBC je rekao gradonačelnik Londona.

Predstavnici sindikata profesionalnih fudbalera (PFA), predstavnici Premier lige, Fudbalske lige(EFL) i udruženja trenera (LMA) nisu donijeli odluku o plaćanju igrača i nastavku sezone ’19/’20.

Odluka Totenhema da za 20% smanji platu neigračkom osoblju, potezi Njukasla i Noriča da iskoriste vladinu šemu o godišnjem odmoru (novac poreznih obveznika koristiće za plaćanje radnika) izazvala je lavinu komentara i oštrih kritika kod svih ljubitelja Premier lige.

Na sastanku je ponovljeno da je najvažniji i prvi prioritet zdravlje i dobrobit nacije, uključujući i igrače, trenere, menadžere, klupsko osoblje i navijače. I svi su se složili da će se fudbal vratiti onog trenutka kada to bude prikladno.

Dalji pregovori će biti nastavljeni u narednih 48h.

11 KOMENTARI

  1. U pravu je čovjek , apsurdno je neigrackom osoblju smanjiti plate , a fudbalerima koji su milioneri ne ili ne u dovoljnoj mjeri , pa igraci da su fer sami bi se ponudili za to .

  2. Valjalo bi da se udare po obrazu pa svi sto primaju desetine i stotine miliona da se odreknu necega, da nije navijaca i ljubitelja sporta ne bi imali nista od toga..

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име