Kanizares
Santijago Kanizares i Ronald Kuman / Twitter

Legendarni golman Valensije, Santijago Kanizares, prisjetio se perioda pod rukovodstvom Ronalda Kumana, sa kojim nije imao prijatno iskustvo.

Holandski stručnjak na klupi Barselone, vodio je ekipu Valensije tokom sezone 2007/08.

Podsjetimo, “slijepi miševi” su tada imali nevjerovatan tim predvođen Pablom Aimarom, a na golu se nalazio čuveni Kanizares.

Dotakao se Španac perioda tokom kog je sarađivao sa Kumanom.

– Kuman nine bio u stanju da ponudi igračima odgovarajuća taktička rješenja, a nije dobro vodio ni treninge, nije nas spremao fizički kako treba. On je najgori trener kojeg sam imao za svojih deset godina u Valensiji, nije znao kako da kontroliše svlačionicu niti da donese ispravne odluke – izjavio je Kanizares.

Prisjetio se bivši golman španske reprezentacije konkretnog slučaja koji mu je zasmetao.

– U decembru je iz tima izbacio Albeldu, Angula i mene, iako je imao samo 25 igrača. Ostao je sa 22, i to je odluka koja mu nije donijela nikakvu korist. Nikada mi nije djelovao kao dobar trener. Bilo je i drugih trenera koji nisu računali na mene, ali su bili odlični treneri, kao Fabio Kapelo na primjer – dodala je legenda Valensije.

Podsjetimo, Kanizares je pored Valensije nastupao i za Real Madrid i Seltu, a za reprezentaciju Španije ubilježio je 46 nastupa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име