Karlos Vela nije bio spreman za Arsenal

16
172

Karlos Vela je trenutno u svojoj trećoj sezoni u MLS-u i uprkos situaciji sa korona virusom, nastavlja da trenira da bi ostao u formi, a slobodno vrijeme provodi sa porodicom. U intervjuu je dao svoje najiskrenije priznanje – da nije bio spreman da igra u Arsenal:

“SVE SE ODIGRALO VEOMA BRZO. NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA DO 17 GODINA 2005. GODINE, BIO SAM U AVIONU, LETIO U LONDON I POTPISAO ZA ARSENAL. NIJESAM BIO SPREMAN ZA TO, BIO SAM PREVIŠE MLAD.”

“TO SVJETSKO PRVENSTVO MI JE PROMIJENILO ŽIVOT. PRIJE TOGA SAM BIO SAMO NEKO KO JE ŽELIO DA IGRA ZA PRVU LIGU MEKSIKA. ALI ONDA POČNEŠ DA VJERUJEŠ DA MOŽEŠ DA URADIŠ SVE I DA SI NAJBOLJI, I UPRAVO TU GREŠKU SAM JA NAPRAVIO.”

“OD NIČEGA TI POSTANEŠ FUDBALER KOJEG LJUDI PREPOZNAJU I PRIČAJU O TEBI. NIKO TE PSIHIČKI NIJE PRIPREMIO ZA TO. PRVA GODINA MI JE BILA TEŠKA, FABREGAS MI JE NAJVIŠE POMOGAO.”

Karlos Vela je bio mlada nada u Arsenalu. Smatran je za jednog od najboljih mladih igrača kada je došao u Arsenal, gdje je potpisao ugovor na 5 godina, ali njegova karijera nije otišla u pravcu u kojem je očekivano.

16 KOMENTARA

  1. Vrhunski talenat i igrac… Steta sto nije sebi karijeru gradio nedje u nekom manjem klubu, jer sad bi vec imao solidnu karijeru u dobrom evropskom klubu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име