Kejn želi u Siti, spreman i na štrajk, Totenhem postavio astronomsku cijenu -175 miliona

Hari Kejn je uspio da “pobjegne” od novinarske pompe oko njegovog navodnog odlaska iz Totenhema, tokom Evropskog prvenstva u fudbalu.

Kapiten Engleske reprezentacije je tada molio sve da ga ostave na miru kako bi se što bolje koncetrisao na samo prvenstvo.

Međutim kako je ono završeno ponovo je pokrenuta priča oko njegovog odlaska.

Britanski mediji donose priču da i sam Kejn želi da ode iz Totenhema i postane novi fudbaler Mančester Sitija.

On se nalazi na odmoru do 2. avgusta, ali navodno ne želi da se pojavi na prozivci novog trenera Nuna Espirita Santa, koji je svo vrijeme tvrdio da Hari ostaje u Londonu.

Hari je navodno već na kraju sezone kazao gazdi kluba Daniju Leviju da želi na Etihad, i da se nada da će ga klub pustiti nakon svega što je on uradio za tim mamuza.

Međutim Levi nije baš najpoznatiji kao neko ko pokazuje emocije, pa je na svog “glavnog pijevca” nalijepio astronomsku cijenu od 175 miliona eura.

Siti je navodno poslao 117 miliona eura, ali je odbijen, pokušali su na te pare da uključe nekog od igrača, ali ni to nije uspjelo.

Zato se sada piše da bi Kejn mogao i da štrajkuje, baš kao što su prije njega to radili Geret Bejl i Luka Modrić, kada klub nije iz početka htio da ih pusti u Real Madrid.

3 Komentara

  Njima je u interesu ocigledno da ga ne prodaju,zato se i gadjaju sa ovako astronomskom cifrom ..

  Odgovori

  Kao sto sam i ranije pisao… nece ga oni tel tako pustiti …

  Odgovori

  Stajk nego sta pa ce morati cus toliku cijenu stavit to je stvarno katastrofa

  Odgovori

Postavi odgovor