Kljajević žali zbog kartona, to je poremetilo tim, FOTO: Reuters
Kljajević žali zbog kartona, to je poremetilo tim, FOTO: Reuters
Srđan Kljajević, prvi pomoćnik Miodraga Radulovića, govorio na konferenciji nakon poraza jer je selektor Crne Gore dobio crveni karton

Zbog crvenog kartona, selektor Miodrag Radulović nije imao pravo da odgovora na medijska pitanja, pa je njegovu ulogu na pres konferenciji preuzeo prvi pomoćnik Srđan Kljajević. Asistent u taboru “sokola” dao je komentar utakmice…

“Mislim da su obje ekipe otvorile utakmicu dobro. Po šansa na obje strane. Onda se desilo šta se desilo, oba štopera su dobila po žuti karton. Ostali smo sa igračem manje, a onda još veći peh i povrede Radunovića i Hakšabanovića, morali smo da ‘žrtvujemo’ Jovetića. Sve je to promijenilo tok utakmice i ideju. U nastavku nijesmo dobro odgovorili na njihovu taktiku sa dva špica, šteta što u nastavku nijesmo postigli gol da donekle oživimo utakmicu”.

Kljajević je prokomentarisao i “Slučaj Osmajić”.

“Sa Osmajićem je bilo to što ste pročitali u medijima. Znaju se pravila, te stvari o disciplini učite u pionirima, kad pravite greške takve su posljedice – to je moje mišljenje”.

Cilj Crne Gore nakon žrijeba Lige nacija bio je opstanak u B dizviji. Ispunjen je, ali moglo se i više..

“Generalno, kad smo dobili grupu govorili smo da je izjednačena. Opstankom u B dizviji, mislim da je to sasvim korektno, znajući da smo u dvije posljednje utakmice bili u igri i za nešto više”, ističe Kljajević.