Klop
Klop
Jirgen Klop – menadžer Liverpula oprezan je pred sjutrašnje gostovanje ekipi od koje nijednom nijesu izgubili u evropskim takmičenjima.

Fudbaleri Liverpula nastavljaju sezonu utakmicom protiv Porta u okviru 2. kola grupe B Lige šampiona.

„Porto se uvijek malo mijenja jer stalno igrači dolaze i odlaze, ali trener je isti. To što smo na prethodna dva gostovanja tamo slavili ne daje nam sada nikakvu prednost. Prva stvar u koju želiš da budeš siguran kada igraš protiv istog rivala je da se neke stvari neće ponavljati. Za nas to donekle čini posao lakšim. Ali, mi ne razmišljamo na taj način, nijesmo takav tim. Ne mislimo o ta dva prethodna gostovanja, razmišljamo o utakmici koja je pred nama. Oni imaju mogućnost da na različite načine postave igru i moramo da budemo spremni na to”, smatra Klop.

“Obično igraju u formaciji 4-4-2, ali ponekad to promijene na 4-5-1. Mogu da igraju sa dva napadača, mogu da mijenjaju i na beku i krilima. Nemamo mnogo vremena da se pripremimo, juče smo se oporavljali, danas je drugi dan oporavka, a sjutra ne možemo da treniramo jer svi u Portigalu navijaju za njih i gdje god budemo trenirali informacije će procurjeti. Tako da zapravo sve moramo da uradimo već danas i da se postaramo da budemo spremni“, rekao je Klop.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име