Klop
Carl Recine/Jurgen Klopp/REUTERS via Guliver image

Bivši fudbaler Mačester junajteda i sadašnji analitičar “Sky Sportsa”, Geri Nevil, je žestoko kritikovao novu ligu i sve engleske klubove koji je podržavaju.

Posebno je kritikovao Liverpul i naglasio da se ovaj potez protivi njihovim idealima i himnom “You’ll Never Walk Alone”.

Njegove kritike se nisu svidjele treneru “Crvenih” Jirgenu Klopu.

– Geri Nevil govori o pjesmi “You’ll Never Walk Alone”!? To bi trebalo da bude zabranjeno. Imamo pravo da pjevamo tu himnu. To je naša himna, ne njegova. Očigledno je da on to ne razumije. Ne želim da se događaju ovakve stvari jer stvarno nije pošteno. Ni meni se ne sviđa Superliga pa ne govorim zbog toga o drugim klubovima – rekao je Nemac.

Potom je na uvredu odgovorio napadom.

– Volio bih da Geri Nevil jednom bude negdje pod pritiskom, da sjedne na “užarenu klupu”, a ne da je stalno tamo gdje ima najviše novca. Bio je u Mančester junajtedu, sad je na “Skyu” gdje ima najviše para. Nemojte da zaboravite da mi nemamo ništa s ovim. U istoj smo situaciji kao svi, dobili smo te informacije o Superligi, ali i dalje moramo da igramo fudbal – završio je Klop.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име