Pogodak
Foto: Twitter

To je jedna od posebnih karata koje se mogu igrati u veoma popularnoj fudbalskoj igrici fantastike.

Premijer liga je jedna od najpopularnijih liga na svijetu i popularnost Fantasi Premier lige je proporcionalna njoj. Kada su u pitanju fudbalske lige fantastike, onda je FPL tamo na vrhu. Igraju milioni ljudi širom svjeta. Postoji mnogo načina u igri na koje korisnici mogu pomoći svojim timovima, kao što su trostruki kapiten, pojačanje na klupi i slobodni udarac.

Svaka karta ima posebnu sposobnost koja može napraviti razliku u kampanji menadžera fantazije. Dok trostruko kapetanstvo može utrostručiti rezultat vašeg kapitena. Povećanje na klupi može uključiti bodove igrača na klupi u ukupan broj poena za nedelju utakmice. Čip besplatnog udarca ima veoma poseban efekat.

Evo pogleda šta je besplatni hit pogodak u Fantasi Premier ligi:

Free Hit čip se može koristiti samo jednom u sezoni. Vrijedi napomenuti da je obezbijeđen drugi besplatni hit čip za sezonu 2020-21. To je bilo zbog otkazivanja utakmica zbog pandemije Covid-19. Jednom kada korisnik potvrdi korišćenje besplatnog pogotka tokom prenosa, to se ne može poništiti. Još jedna važna karakteristika besplatnog pogotka na koju korisnici moraju biti oprezni je da se nečiji sačuvani besplatni transferi poništavaju. Nakon korišćenja besplatnog hit čipa, korisnici će se vratiti na jedan besplatan transfer u sedmici igre, umijesto dva ako su ih sačuvali.

Prednosti besplatnog udarca:
Dok vam džokerski znakovi omogućavaju da izvršite neograničene transfere tokom nedelje igre, oni su trajni. S druge strane, transferi besplatnih pogodaka su privremeni i vraćaju se nakon nedelje igre u kojoj je izabran besplatni pogodak.

Takođe se može koristiti za preispitivanje svoje strategije tokom nedelja dvostrukih utakmica, kao što je već́ pomenuto, gdje bilo koji broj određenih timova igra dva puta i njihovi igrači mogu biti dovedeni na jednu nedelju utakmice zahvaljujući besplatnom čipu za pogodak. Štaviše, može se koristiti besplatni pogodak za regrutovanje diferencijala, igrača koji uživaju manje vlasništva i mogu postići poene zahvaljujući povoljnim utakmicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име