kokeza Lalatović srpske
Nakon Aleksandra Stanojevića i Zvezdana Terzića, o promijeni pravila u Super ligi Srbije, koju je najavio sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Vladimir Matijašević, pričao je i predsjednik FSS, Slaviša Kokeza.

Velika se bura podigla preko noći, nakon najave da bi fudbaleri iz zemalja Evropske unije mogli da se ne računaju kao stranci.

Najprije se pobunio Aleksandar Stanojević, zatim je uslijedio odgovor Zvezdana Terzića, a uslijedio je i odgovor sportskog direktora FSS, Vladimira Matijaševića.

Nakon svega, Kokeza je odbacio mogućnost bilo kakvih promjena fudbalskih pravila tokom sezone.

– Fudbalski savez Srbije je ozbiljna i nezavisna organizacija koja ne podliježe bilo kakvim pritiscima i koja se pridržava važećih pravila i propisa. Samim tim nijednog trenutka nismo razmatrali bilo kakve promjene tokom sezone – rekao je Kokeza “Tanjugu”.

Uprkos tome, on je poručio da će FSS biti otvoren za sve predloge superligaških klubova.

– Naglasio bih da nijednog trenutka sa rukovodstvom Crvene zvezde nisu vođeni formalni ili neformalni razgovori o promjeni pravila o broju stranaca. O tome sam neformalno razgovarao sa direktorom Partizana, ali bez bilo kakvih inicijativa da se tako nešto promijeni u ovom momentu. Ukoliko u budućnosti FS Srbije zvaničnim putem dobije takve zahtjeve, onda ćemo ih razmatrati pred organima Saveza koji su za to odgovorni – zaključio je Kokeza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име