KOLAROV REAGOVAO: Žao mi je što sam čuo toliko laži od oca Lazara Samardžića

0
2
Kolarov
Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini
Otac Lazara Samardžića uspio je da upropasti njegov transfer u Inter, a za ova dešavanja optužio je Rafaelu Pimentu koja je ranije dogovorila uslove sa prošlogodišnjim finalistom Lige šampiona. U odbranu mendžerke stao je nekadašnji fudbaler Intera Aleksandar Kolarov.

Pimenta je ranije sve dogovorila sa “nerazurima”, nakon toga u priču se umiješao njegov otac i postavio nove uslove.

Mladen Samardžić je došao na pregovore umjesto brazilske menadžerke i optužio klub da je pregovarao sa neovlašćenom stranom.

On je rekao da je Rafaelu vidio samo jednom u životu, a Pimenta je te navode negirala rekavši da su zajedno radili na transferu i čak nazdravljali u Milanu kada je posao bio dogovoren.

“Mogu u potpunosti da potvrdim priču Rafaele Pimente, jer sam ja bio taj koji upoznao nju sa Lazarovim ocem i takođe sam prisustvovao nekim sastancima. Njena verzija priče je istinita i zaista mi je žao što sam čuo toliko laži od oca Lazara Samardžića”, rekao je Kolarov.

Podsjetimo, Rafaela Pimenta je došla na poziciju Mina Rajole nakon njegove smrti, a između ostalih ova agencija posjeduje prava i na trenutno jednog od najboljih svjetskih napadača Erlinga Halanda.

Pročitajte i ovo:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име