Prekid crne serije rezultata
FSCG
Danas su na programu utakmice 25. kola Amplitudo 2.CFL. Derbi kola igraće se na Zlatici gdje će Kom pokušati da prekine lošu seriju rezultata, Mornar dočekuje neugodno Jedinstvo.

Fudbaleri Koma još uvijek nisu postigli gol u nastavku šampionata, na čak pet utakmica pa su od konkurenta za šampionski naslov došli u situaciju da se bore za baraž. Treće mjesto su prepustili ekipi Igala ali još uvijek ima vremena da se ispravi situacija a prvi pravi test biće derbi protiv lidera, ekipe Arsenala. Tivćane je napustilo nekoliko igrača u zimskom prelaznom roku ali to ih nije spriječilo da nastave sa dobrim igrama pa u ovom trenutku Arsenal ima osam bodova više od konkurenta sa Zlatice.

Mornar još uvijek ne igra onako kako se očekuje, s obzirom da je napravljena ozbiljna ekipa kojoj je kao glavni cilj postavljena promocija u viši rang takmičenja. Za razliku od Koma, Mornar nalazi način da dođe do pobjeda pa je minus u odnosu na prvoplasirani Arsenal svega tri boda. Fudbaleri Jedinstva igraju odličan fudbal u nastavku šampionata ali loši rezultati u prvom dijelu ograničili su Bijelopoljce koji će morati da se zadovolje mirnom sredinom tabele.

U derbiju sjevera sastaće se Berane i Ibar. Domaći tim traži prekid loše serije rezultata dok je Ibar na krilima pobjede protiv Bokelja i tražiće nove bodove kako bi se što prije izvukli iz opasne zone.

Grbalj će dočekati Igalo dok će Bokelj imati ulogu favorita protiv već otpisane Drezge.

Sve utakmice počeće od 17h.

NEDJELJA, 04.04.2021.Izvještaj
17:0025. koloSRC TopolicaMORNARJEDINSTVO
17:0025. koloStadion pod VrmcemBOKELJDREZGA
17:0025. koloGradski stadionBERANEIBAR
17:0025. koloStadion Donja SutvaraGRBALJIGALO
17:0025. koloStadion FK KomKOMARSENAL

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име