konami
IGN / Twitter

Konami, kompanija koja stoji iza popularne fudbalske simulacije eFootball (PES), je ovih dana ozvaničila partnerstvo sa igračima MLS-a.

Svi ljubitelji PES-a sada već uveliko znaju da je došao kraj njihovoj igri kakvu su do sada poznavali, pošto će se novi PES od sada zvati eFtooball i po prvi put u istoriji će biti besplatna za igranje.

To je veliki korak koji je Konami napravio u borbi za prestiž koju već godinama vode sa FIFA naslovima.

Iako bez sumnje možemo reći da je FIFA popularnija na zapadu, Konami je sada napravio veliki dogovor, koji bi uskoro mogao da im privuče veliki broj fanova iz Sjeverne Amerike.

Sklopili su ekskluzivno partnerstvo sa igračima MLS-a, najjače fudbalske lige u Sjevernoj Americi, koje će im omogućiti da koriste licencirana imena, brojeve i lica igrača.

Takođe, 11 igrača koji su dio MLSPA (asocijacija igrača MLS-a) će postati ambasadori igre, što znači da će se na kutiji igre naći imena poput Žozefa Martineza, Džonatana dos Santosa i Eduarda Atueste.

– Kako evoluiramo našu popularnu video igru, jedan od ključnih elemenata ove tranzicije je dodatno angažovanje sjevernoameričke publike na našoj unaprijeđenoj eFootball verziji – izjavio je Takajusi Kubo, predsjednika Konamija.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име