Konte
Twitter: Konte
Poznat je Antonio Konte po burnom temperamentu koji mu je dodao na popularnosti pored neospornog fudbalskog znanja i trofeja koje je osvojio.

Ne libi se trener fudbalera Intera da često gestikulira, protestuje, dere se kraj aut linije, ulazi u rasprave sa arbitrima…

Upravo ga je takvo ponašanje i dovelo do toga da je suspendovan na dvije utakmice zbog nedoličnog ponašanja tokom utakmice Kupa Italije protiv Juventusa.

Zbog toga je meč sa Fiorentinom presjedio na tribinama gdje je uspio da privuče veliku pažnju italijanske i evropske javnosti.

Naime, on je preko slušalica davao uputstva asistentu Kristijanu Steliniju u društvu brata Đanluke koji je te iste slušalice nosio sa sobom.

U jednom trenutku Konte očigledno nije bio zadovoljan kako ta veza funkcioniše pa je zgrabio slušalice od brata kome se žustro drao na uvo.

Iako je sigurno Đanluka Konte navikao na buran temperament mnogo poznatijeg brata Antonija i njega je reakcija trenera Intera potpuno iznenadila.

Vidjevši koliku je pažnju taj potez izazvao na društvenim mrežama i sam Antonio Konte je odlučio da se oglasi riječima da je “dobro što će i sledeći meč provesti na tribinama”.

Pitanje je da li je dobro i za Konteovog brata što će (vjerovatno) biti pored njega i u narednom meču koji Inter igra protiv Juventusa u utorak od 20.45.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име