Kostić ipak nije na prodaju!

Pisali smo vam nedavno da će Inter svom silom da napadne potpis Filipa Kostića ove zime. Ali, avaj kada na drugoj strani nemaju sagovornike spremne na posao.

Kako navodi ugledni Bild, Ajntraht nema nikakvu namjeru da proda srpskog fudbalera ove zime. Bez obzira na visinu ponude, čelnici kluba iz Frankfurta ne žele da prodaju najboljeg igrača.

I nije samo Kostić na listi onih kojima neće biti dozvoljen odlazak.

– Ne želimo da prodamo Kostića, Ndiku ili Kamadu u januaru. Oni su važni igrači za nas i nećemo ih pustiti u januaru. Moramo da povratimo izgubljeno u drugom dijelu sezone, tako da ne možemo da dozvolimo da ih izgubimo – istakao je sportski direktor Ajntrahta, Markus Kreše.

To znači da će dogovor Kostića i Intera morati da se prolongira za ljeto pošto je sjajni lijevi bek/krilo dogovorio ugovor vrijedan 2.500.000 eura po sezoni.

Srbin bi tako bio direktna zamjena za Ivana Perišića koji ne pristaje na novi, smanjeni, ugovor od strane Intera pa će se dvije strane rastati na kraju sezone.

Kostić je tiha patnja šampiona Italije još za vrijeme mandata Antonija Kontea koji ga je silno želio, ali ni tada nije došlo do dogovora.

Izvjesno je da neće ni ove zime, ali je zato ljeto prava prilika da se 30.000.000 eura vrijedan transfer zapravo i realizuje, a da reprezentativac Srbije konačno napravi iskorak u karijeri.

Postavi odgovor