Kostić ipak odlazi u Italiju?

2
6
Filip kostić
Izvor: Instagram

Ljetos se pominjalo da bi Filip Kostić mogao da promijeni sredinu i potpiše za Lacio. Od toga nije bilo ništa, ali bi reprezentativac Srbije ipak mogao da karijeru nastavi u Italiji.

Silno je želio srpski fudbaler da napusti Ajntraht. Toliko je Kostić forsirao odlazak da je propuštao utakmice i trening zbog čega je bio i kažnjen najprije novčano sa 100.000 eura, a onda i poljuljanim statusom u ekipi.

Kada o odlaska u Lacio nije bilo ništa, dvije strane su se pomirile, a Kostić se zahvalio na saradnji menadžeru Faliju Ramadaniju.

Upravo je otpuštanje Ramadanija zapravo ključni korak ka Filipovom dolasku u Italiju pošto tamošnji mediji šuškaju da će Srbin da potpiše ugovor sa uglednim Alesandrom Lućijem.

Radi se o menadžeru koji ima kontakte u mnogobrojnim italijanskim klubovima i da je u jako dobrim odnosima sa Interom gdje bi Kostić mogao da završi.

Ipak, prije dolaska Kostića, Lući će morati da udomi svog klijenta Matijasa Vesina u neku drugu sredinu kako bi šampion Italije skupio dovoljno novca da se isprsi za transfer odličnog krilnog fudbalera.

Imaće problem Inter na toj poziciji pošto će Ivan Perišić teško pristati na to da mu se plata skoro duplo umanji zbog čega je realno da napusti “nero-azure”.

Ideja je da na mjesto reprezentativca Hrvatske dođe baš Kostić i donese kvalitativni iskorak Interu.

Pored njega, želja Intera je da na zimu dovede vezistu Kaljarija Nahitana Nandeza koji se već neko vrijeme povezuje sa klubom.

Sa dolascima Srbina i Urugvajca Inter bi značajno pojačao sredinu terena i ušao znatno spremniji u misiju odbrane šampionske titule.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име