Ivica Kralj
Kralj odlazi ponosan…

Kroz tešku finansijsku situaciju Šabačka Mačva prolazi ove godine, to se odražava i na rezultate njihove ekipe u Linglong Superligi Srbije, a šabački superligaš je od danas i bez predsednika kluba!

Da podnese ostavku odlučio je dosadašnji prvi čovjek Mačve Ivica Kralj, par dana nakon poraza od Partizana u Humskoj, gdje su Šapčani ostavili vrlo dobar utisak, bez obzira na 2:0 u korist crno-bijelih.

“Posle više od pet godina vođenja kluba podnosim ostavku na mjesto predsjednika kluba.

Danas sa ponosom mogu da kažem da smo ispisali najlepšu istoriju Mačve. Posle 65 godina plasirali se u Super ligu Srbije, ušli u polufinale Kupa Srbije, omasovili i organizovali Omladinsku školu. O infrastrukturi mislim da je i suvišno pričati. Da bi se došlo do ovakvih rezultata potrebno je svakodnevno puno rada i energije, što se odrazilo i na moje zdravstveno stanje.

Zahvaljujem se mojim saradnicima, predsedniku Skupštine grada Šapca Nemanji Pajiću, koji je uvek imao razumijevanja i bio uz klub.

Naravno, veliko hvala navijačima Mačve i svim Šapčanima na pruženoj podršci, a klubu želim puno uspjeha i dobrih rezultata u budućnosti”, naveo je Kralj u današnjem saopštenju, objavljenom na klupskom sajtu Mačve.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име