Kristijano Ronaldo
FOTO: Twitter
Kristijano Ronaldo vjeruje da će odvesti fudbalsku reprezentaciju Portugala na Svjetsko prvenstvo u Kataru iako će morati mnogo težim putem nakon poraza od Srbije.

Nakon teškog poraza od Srbije, Portugal će preko baraža morati da traži šansu za plasman na Mundijal, a u polufinalu ih čeka Turska.

Ipak, Kristijano Ronaldo je svjestan da neće biti lako ali vjeruj da će se plasirati.

“I dalje čvrsto vjerujem da ćemo biti na Svetskom prvenstvu. Čekaju nas teške utakmice. Prvo Turska, pa ako pobijedimo – Italija. Vidjećemo… U martu ćemo biti spremni, biće to velika bitka i biće dobro za sve ljubitelje fudbala. Ne postoji savršeni scenario, moramo da se suočimo sa stvarima kakve jesu”, uvjerava Kristijano Ronaldo, koji je poraz od Srbije doživio kao još jednu životnu lekciju.

“Bilo bi veoma tužno da ne stignemo do cilja, a to je Svetsko prvenstvo. U fudbalu, kao i u životu prolazimo kroz teške trenutke, ali ono što preovladava jeste sposobnost ustajanja”, izjavio je Portugalac kojem bi to mogao biti poslednji Mundijal u karijeri osim ako ne bude igrao za reprezentaciju i sa 40. godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име