Kristijano Ronaldo u Barseloni!

44
209

Ovaj transfer je bio veoma blizu da nije bilo dokumenta i Ramona Kalderona.

Ko je Ramon Kalderon i kakav je to dokument?

Ramon Kalderon je bivši predsjednik Real Madrida koji je tu funkciju obavljao od 2006. do 2009. godine. Da u Realu njegove uspjehe nisu toliko cijenili, govori podatak da je u njegovoj vladavini(3 sezone) Real dva puta bio prvak La Lige, dok pod Perezom isti broj titula osvojio u 10 sezona. Naravno, imajući u vidu da je u Perezovoj vladavini osvojeno čak 4 Lige šampiona, Perez je proglašen herojem i velikim vladarom Real Madrida.

Ali, postavlja se pitanje da li bi osvojio sve ovo da nije bilo Kristijana Ronalda?

Naravno da ne. To je očigledna činjenica, jer pogledajte samo kako Real funkcioniše u poslednje dvije sezone od kad njega nema.

Kakve veze ovo ima kada je Ronaldo došao u sezoni kada je Perez bio predsjednik?

To nije tačno. Ronalda je doveo Ramon Kalderon koji je pregovore sa njim obavio sezonu ranije, ponudio mu ulogu glavnog igrača u timu i obećanje da će biti najbolji igrač svijeta. Naravno sve ovo je dokumentovano i potpisano, a u dokumentu naznačeno da bi u slučaju da neko prekrši pravilo dokumenta automatski oštećenoj strani morao da plati 30 miliona eura.

A Barselona?

Ferguson nije htio Ronalda da proda Realu zbog straha da zajedno sa njim ne pokori Evropu i poruši njegove rekorde, nego Barseloni koja je tada tragala za lijevim krilom.

Zato, Madridisti, zahvalite se bivšem predsjedniku za ovaj dokument jer sa Ronaldom, uparenim sa Mesijem, ne bi vidjeli kraj Barsinoj dominaciji.

44 KOMENTARA

  1. Mislim da Mesi i Ronaldo nikako ne bi bili dobra kombinacija u istom timu, rivalstvo je preveliko i dolazilo bi do sebičnosti, odnosno čitav tim bi ispaštao jer bi se oni i dalje takmičili u ličnom dostignuću

  2. Definitivno nikad ne bi doziveli ovakvu eru fudbala da je otisao u Barcelonu , ne bi primetili ovakav kvalitet ni Messia ni Ronalda i bilo bi jako dosadno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име