KRSTOVIĆ: Kada se igra za reprezentaciju, daješ sve što možeš!

Nikola Krstović, napadač crnogorske reprezentacije, ističe koliko su važne utakmice u septembarskom ciklusu kvalifikacija za EURO 2024.

Reprezentaciju Crne Gore očekuju dva meča protiv Litvanije i Bugarske.

“Možda ćemo sada biti pod pritiskom, ali svi igrači igraju pod pritiskom. Ni utakmice u klubovima nijesu prijateljske. Svi koji igraju za reprezentaciju daju sve od sebe. Bitne su nam predstojeće dvije utakmice, koje mogu mnogo toga da odluče i da pred sljedeće utakmice budemo u mnogo boljem raspoloženju. Fokus je na utakmicu sa Litvanijom, poslije toga se pripremamo za Bugarsku. Mislim da smo svi shvatili koliko nam znače predstojeće dvije utakmice”, rekao je Krstović.

Cilj je maksimalan učinak iz tih mečeva, kako bi ostali u trci za prva dva mjesta koja vode u Njemačku narednog ljeta.

“Očekuju nas dvije utakmice – imamo cilj da uzmemo šest bodova i da se vratimo u trku za jedno od prva dva mjesta. Svi osim Marka Vešovića su tu. Imam kratak period da se pripremimo, ali se svi dobro poznajemo”, poručio Krstović.

Selektor Miodrag Raduluvić je za naredne mečeve pozvao 27 igrača.

“Selektor je pozvao 27 igrača, na sve računa. Dosta nas je igralo kasno u nedjelju, što znači da će većina igrati tri utakmice u sedam dana. To je mnogo teško, ali kada se igra za reprezentaciju, daješ sve što možeš. U tom segmentu neće biti problema”, rekao novi fudbaler Lećea.

Postavi odgovor