Kuman
Moriba i Kuman / Twitter

Fudbalsko ljeto definitivno odavno nije bilo ovako “vrelo”, a Barselona je u glavnoj ulozi, jer na “Kamp Nou” očigledno nešto ne funkcioniše.

Lionel Mesi je otišao, ali izgleda da neće biti jedini, pošto je Ronald Kuman otkrio da postoji veliki problem sa mladom zvijezdom Ilajom Moribom.

Naime, Moriba ne želi da produži ugovor koji će isteći naredne godine na ljeto. Iako ima 18 godina, Moriba je prethodne sezone odigrao 14 utakmica, na kojima je postigao jedan gol i tri puta je asistirao saigračima.

– Pričao sam sa Ilajom prije dvije ili tri nedelje, više kao čovjek nego kao trener Barselone. Njegova situacija je užasna zato što ima 18 godine, mlad je, dobio je mogućnost da igra u prvom timu i on je budućnost ovog kluba. A šta on uradi? Odluči da neće da igra i da nije sa nama. Znam šta klub želi da ponudi igraču, nude mu budućnost – rekao je Kuman i dodao:

– Moj savjet mu je da novac nije najbitnija stvar, mnogo bitnije je da igra fudbal. Međutim, on je odlučio drugačije. Razočaran sam jer mnogo više vjerujem u fudbal nego u novac, igraču od 18 godina, novac ne smije da bude najvažnija stvar u životu – kaže Kuman.

Mladi fudbaler nije bio u protokolu za utakmicu prvog kola protiv Real Sosijedada, a procjenjuje se da je njegova tržišna vrijednost oko 25 miliona eura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име